(B) Fastelavn 2023

Kære grundejere

Vi nærmer os hurtigt fastelavn og årets fastelavnsfest skal I naturligvis ikke snydes for. Så afsæt allerede nu eftermiddagen, søndag den 19. februar kl. 14, til at slå katten af tønden og hygge jer med jeres naboer.

Fastelavnsfesterne plejer traditionelt at være velbesøgte, men har i de senere år mest været de voksnes fest – nok fordi der har været meget få børn i vores grundejerforening. Men der er igen ved at komme en del børn i grundejerforeningen, så det giver mening at fokusere på dem. Vi håber derfor på at kunne give børnene en endnu bedre fest. Selvfølgelig skal det også stadig være en fest for dem, som ikke har børn med.

Bestyrelsen var meget taknemmelig for, at et festudvalg tog sig af sommerfesten. Så vi håber, at der kan findes nogle grundejere, som vil (hjælpe med til at) planlægge og afholde den kommende fastelavnsfest. For at gøre det til børnenes fest vil det være nyttigt med nogle ”friske øjne”.

Hvis det lykkes for os at nedsætte et festudvalg, så er det naturligvis festudvalget, som bestemmer formen inden for de økonomiske rammer, vi har.

Maibritt Jensen i nr. 218 har tilbudt at hjælpe til, men hun kan ikke stå for det hele, herunder indkøb og ophængning af tønder.

Hvis der er nogen, som er interesserede i at deltage i et festudvalg, så kan de henvende sig til Maibritt i nr. 218, mobil 20 92 94 52 – gerne så hurtigt som muligt.

Hermed ønsker bestyrelsen jer alle et god nytår!

Skriv et svar