Tilmeld e-mail

Det er bestyrelsens ønske, at kommunikationen med medlemmerne sker så hurtigt, let og billigt som muligt. Der er mange fordele ved elektronisk kommunikation:

  • Ny information er distribueret øjeblikkeligt
  • Der skal ikke bruges tid og penge på udskrifter og kopiering
  • Der skal ikke bruges ressourcer på distribuering
  • Informationen kan arkiveres elektronisk og man har let adgang til gammel information

Vores hjemmeside vil derfor fremover blive brugt som den primære kommunikationsform overfor dig, eventuelt kombineret med en besked pr. e-mail om, at der er ny information på hjemmesiden.

Hvis du ikke allerede har gjort det, anmoder vi derfor om, at du registrerer din(e) e-mail adresse(r). Medlemmer, som ikke registrerer deres e-mail adresse vil fremover selv skulle hente relevant information på hjemmesiden.

For at kunne skrive debatindlæg på vores hjemmeside, er det nødvendigt at være registreret med navn, husnummer og e-mail adresse.

Opret eller nedlæg en brugerkonto

Hvis du ønsker at blive oprettet som bruger på hjemmesiden eller ønsker at afmelde en allerede eksisterende brugerkonto, så skal du sende en e-mail til webmaster eller bestyrelsen. Det er nødvendigt, at du i e-mailen oplyser dit navn, husnummer og e-mailadresse.

Af sikkerhedsmæssige grunde vil du ved registrering modtage en e-mail med din adgangskode, hvorefter du kan logge ind og tilpasse din brugerprofil. Ved afmelding vil du modtage en e-mail, som vi beder dig besvare for at bekræfte afmeldingen. Først herefter lukkes din brugerkonto.

Siden er opdateret 2017-08-05