Leje af festtelte, borde og stole

Bemærk: Da vi har haft en del problemer i forbindelse med udlejning, har vi på bestyrelsesmødet 2022-10-12 besluttet ikke længere at udleje teltene. Dette gælder ikke for aftaler, der allerede er indgået.

Grundejerforeningen råder over følgende udstyr, som grundejerne kan leje:

 • 1 festtelt på 4 × 8 meter
 • 1 festtelt på 6 × 8 meter
 • 12 klapborde på 180 × 75 cm
 • 36 sorte fletstole
 • 10 farvede træstole

Lejeprisen er:

 • 150 kr. pr. telt
 • 75 kr. for borde og stole, uanset antal.
 • Skal man bruge både et telt og borde/stole, så betaler man 150 kr. i alt.

Der gælder følgende regler for leje:

 1. Grundejerforeningens arrangementer har højere prioritet end udleje til grundejere.
 2. Reservation foregår ved henvendelse til John Hansen i nummer 209.
  Der gælder først-til-mølle-princippet. Reservationskalenderen finder du længere nede på denne side. Reservationen gælder først, når den er bekræftet.
 3. Medmindre andet er aftalt, så kan man afhente de lejede genstande på den aftalte dag fra kl. 12 i grundejerforeningens skur, som står mellem nr. 208 og 209. Genstandene skal være leveret tilbage på afleveringsdagen senest kl. 11.
 4. Normalt kan man kun leje genstandene i 1-2 døgn.
 5. De lejede genstande må ikke videreudlejes/videreudlånes og må kun anvendes i grundejerforeningens område.
 6. Man skal give bestyrelsen besked om enhver skade eller mangel – stor eller lille. Man hæfter for skader og mangler, som ikke kan henføres til normal slidtage. Bestyrelsen foretager denne vurdering.
 7. De lejede genstande skal være rengjorte og tørre ved tilbagelevering, så næste lejer umiddelbart kan bruge tingene. Ved leje af telt skal dette pakkes ned som det blev modtaget, dvs. teltdug, elastikker, samlinger og samlevejledning skal pakkes i plastickasser, mens stængerne pakkes i den papkasse, der svarer til stangens længde.
 8. Der betales et depositum på kr. 300 pr. reservation, når man får bekræftet sin reservation. Depositummet – fratrukket lejeprisen – betales tilbage ved komplet, skadefri og rengjort tilbagelevering. Erstatningspligten er ikke begrænset til depositummet.
 9. Navnlig i weekenderne om sommeren er der stor efterspørgsel efter at leje genstandene. Man bedes derfor ikke reservere flere genstande ad gangen, end man har brug for.
 10. Man bedes annullere reservationen hurtigst muligt, hvis man alligevel ikke får behov for genstandene. Det fulde depositum tilbagebetales ved annullering.

Reservationskalender (vejledende):

DatoAntalGenstandeHus
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vi har 36 sorte stole og 10 farvede stole
De 6 klapborde har alle målene 180 cm × 75 cm

Opdateret 2022-10-18