Undgå indbrud

»Tryk Politi«: Hjælp dig selv, dine naboer og politiet

Vil du hjælpe politiet med at skabe et mere trygt Nordsjælland?

Det eneste, du skal gøre, er, at tilmelde dig Nordsjællands Politis sms-samarbejde Tryk Politi, og så ellers holde øjne og ører åbne – og mobilen tændt. Tilmeld dig her.

Så enkelt er det

Når du er tilmeldt Tryk Politi, modtager du en sms fra Nordsjællands Politi, hvis vi har brug for din hjælp. Det kan f.eks. dreje sig om en savnet borger, eller hvis der er tricktyve i dit lokalområde. I sms´en vil der stå en kort beskrivelse af, hvad du skal holde særligt øje med.
Ser du noget, som kan hjælpe politiet med opklaringen, kan du kontakte politiet enten ved at svare på sms’en eller ringe 1-1-4.

Læs mere om det under »Tryk Politi« på Nordsjællands Politis hjemmeside.

Nabohjælp

Nabohjælp kan forebygge hvert 4. indbrud

Mange danskere nabohjælper allerede. Og det med god grund, for nabohjælp er en effektiv måde at skabe mere tryghed og nedbringe risikoen for indbrud.

Det nye Nabohjælp

Nabohjælp blev lanceret første gang i 1986 af Det Kriminalpræventive Råd, og de kendte skilte og klistermærker, har siden da hjulpet danskere med at undgå indbrud og skabe større tryghed i deres nærområde. Nu er ordningen suppleret med et system, der gør det nemmere for dig at organisere og planlægge din nabohjælp – i hverdagen og i forbindelse med ferier.

Læs mere og tilmeld dig her.

StopIndbrud

StopIndbrud står til rådighed med viden og fakta om indbrud og forsikring.

Stopindbrud.dk er et samarbejde mellem Det Kriminalpræventive Råd, SikkerhedsBranchen og Forsikring & Pension.

Læs mere på deres hjemmeside om forebyggelse af indbrud.

Forsikringsoplysningen

Forsikringsoplysningen er branchens forbrugerservice. De hjælper dig med at forstå dine forsikringer og hjælper dig ved skader. Ring 41 91 91 91 mellem kl. 10-13 på hverdage eller læs mere på deres hjemmeside.


Download brochurer  


Siden er opdateret 2015-03-15