Loppemarked den 28. august kl. 9:00

Hvornår

28-08-2021    
9:00 – 14:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

200-vejen
Hjortevænget, Kokkedal, 2980

Begivenhedstype

Har du ryddet op og har ting, du gerne vil sælge. Så er chancen der nu!

Annelise Vestergaard i nr. 210 har foreslået bestyrelsen, at vi genoptager et gammelt arrangement: Loppemarked. Loppemarkedet var planlagt til sidste forår. Bestyrelsen har hele tiden støttet dette arrangement, men det blev ikke til noget pga. Corona situationen.

Men det gør det nu, den 28. august. Planen er, at grundejerne kan opstille borde i græsrabatten på det lange stykke af 200-vejen og sælge det, man nu måtte have til overs.

Det er Annelise som står for arrangementet, og hun vil indrykke annoncer i lokalavisen. Har I spørgsmål til arrangementet, så kan du skrive til Annelise på svadk@mail.tele.dk (foretrukket) eller til bestyrelsen.

Hvis du ønsker at have en stand, så skal du tilmelde dig her. Hvis du kommer, uden at vil have en stand, så skal du ikke tilmelde dig.

Grundejerforeningen råder over 6 borde, som man kan låne denne dag efter først-til-mølle-princippet. Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker at låne et bord. Skriv det i kommentarfeltet, hvis du ønsker at låne borde og stole.

Tilmeldinger

Arrangementet er lukket for tilmelding. Kontakt evt. bestyrelsen.

One thought on “Loppemarked den 28. august kl. 9:00

Skriv et svar