Vejfest og arbejdsdag lørdag 26. august 2017

Tidspunkt
26-08-2017,   kl. 10:00 – 23:59

Beskrivelse

Festudvalget og bestyrelsen har fornøjelsen at indbyde alle grundejere til årets vejfest. Festen var som et forsøg oprindeligt fastlagt til den 17. juni. På grund af for få tilmeldinger, er den blevet udsat til lørdag den 26. august.

Arbejdsdagen blev dog gennemført den 17. juni, hvor vi fik ordnet begge legepladser. Der er stadig nogle hængepartier, bl. a. maling af legeredskaberne på den østlige legeplads, hvor vi også skal have lagt nogle få fliser på det sted, hvor vores nye bænkebord skal stå.

Vi mødes på den østlige legeplads kl. 10:00, så vi sammen de næste par timer kan ordne de sidste udeståender. Grundejerforeningen sørger for en sandwich og lidt at drikke til de, som møder op.

Vi mødes igen på pladsen ud for nr. 209 kl. 15:00, hvor vi sætter teltet op og snitter salat.

Grillen tændes og er klar kl. 18:00, hvor I kan grille jeres medbragte kød, pølser eller, hvad I har lyst til at spise. Grundejerforeningen sørger for salat og andet tilbehør, mindre mængder af drikkevarer og efterfølgende kaffe/te.

I skal selv medbringe: Tallerken, bestik, glas, eventuelt egne drikkevarer og eget kød.

Pris: Gratis for grundejerforeningens medlemmer.

Tilmelding senest 20. august. I skal logge ind for at kunne foretage jeres tilmelding. I er også velkommen til at kontakte festudvalget.

I bedes tilmelde jer separat til arbejdsdagen fra 10-13 og til selve festen fra 18:00 til ..?..
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til salatsnitning og teltrejsning – her møder I bare op. Man er naturligvis velkommen til kun at deltage i et af arrangementerne.

Hvis I har lyst til at bage en kage til kaffen, bedes I også angive dette i tilmeldingen.

Venlig hilsen
festudvalget

Sted
Pladsen foran nr. 209.

Kategori(er)

Tilmelding

Arrangementet er lukket for tilmelding.

Antal tilmeldte: 30

 

Skriv et svar