Fastelavnsfest for hele familien 2015

Hvornår

15-02-2015    
14:00 – 15:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Pladsen foran nr. 209.
Hjortevænget, Kokkedal

Begivenhedstype

Kære alle Grundejere

6083Fastalavn-FS-lille

Traditionen tro vil bestyrelsen gerne invitere dig, din familie og venner til Fastelavnsfest. Vi byder på tøndeslagning, samt lidt at spise og drikke til både store og små.

Kom og lad os få en hyggelig eftermiddag samt en god snak, mens vi alle slår katten af tønden.

Arrangementet er gratis for husstandene i foreningen og jeres børnebørn. Hvis I herudover inviterer venner og familie med, så er prisen 20 kr. pr. næse. Eventuel betaling kan ske under arrangementet.

Afhængig af tilmeldingen, vil tønderne blive opdelt sådan: Én for de små børn, én for de store børn, samt én for kvinder og én for mænd.

Har I lyst til at deltage, kan I tilmelde jer længere nede på denne side senest 8. februar. Har I spørgsmål til arrangementet eller tilmeldingen, kan I sende en e-mail til festudvalget@gfun.dk.

fastelavn_2002_13

I skal være logget ind for at kunne tilmelde jer. Hvis I endnu ikke er oprettede som brugere på foreningens hjemmeside, kan I blive oprettet ved at sende en e-mail til bestyrelsen@gfun.dk.

Selv om det er søndag i den normale vinterferie, håber vi alligevel på, at der er stor nok tilslutning til afholdelse af festen.

Med venlig hilsen
Festudvalget, bestyrelsen

Tilmeldinger

Arrangementet er lukket for tilmelding. Kontakt evt. bestyrelsen.